Zagreb Audio Video Show 2014

Dragi čitatelji,

zadovoljstvo nam je pozvati vas na 20. zagrebački sajam potrošačke elektronike “Zagreb AV Show 2014.“, najveći specijalizirani sajam u ovom dijelu Europe.

Jubilarno izdanje sajma održati će se u Sheraton Zagreb Hotelu, u periodu od 24.10. – 26.10. 2014. godine.

Kao i prethodnih godina, izlagački prostor održavanja sajma namijenjen je za predstavljanje vodećih tvrtki iz područja potrošačke elektronike (CE):

– vrhunska demonstracija stereo i high-end audio proizvoda u dvoranama i sobama hotela, predstavljanje najnovijih modela Full HD i 4K Ultra HD televizora, sustava kućnog kina, multimedije, mobilnih telefona, tableta i novih tehnologija.

Prvog dana sajma (petak, 24.10.2014.) otvorene su sobe samo za izlagače stereo i high-end proizvoda, a druga dva dana (subota i nedjelja, 24-26.10.2014.) sajmu se pridružuju vodeći proizvođači potrošačke elektronike u velikoj dvorani (620m2) u prizemlju hotela.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna i vrijedi za sva tri (3) dana održavanja sajma.

Radno vrijeme sajma sva tri dana je od 10 do 19 sati.

Glavni pokrovitelj i suorganizator ove manifestacije je magazin hifimedia.

Sve informacije vezane za sajam biti će publicirane na službenoj web stranici sajma www.zgavshow.com, na stranici magazina www.hifimedia.hr, Facebook (www.facebook.com/hifimedia) i Twitter (www.twitter.com/hifimedia1) računu.

Proslavimo dvadeseti jubilej sajma zajedno!